Yritys

Olipa kerran Juha, Mika ja Tommi, jotka perustivat Compilen, koska halusivat tehdä asiat paremmin. Kaikilla oli pitkä kokemus IT-alalta ja vankka käsitys sekä siitä, miten asiat pitäisi tehdä, että siitä, miten niitä ei pidä tehdä. Compilesta haluttiin tehdä työpaikka, jossa ammattilaiset saavat nauttia työstään, kehittyä ja tulla kuunnelluiksi.

Sitä saa mitä tilaa. Kolmen koplasta on rivakkaan tahtiin kasvanut vähän isompi joukkue samanhenkisiä ihmisiä. Kaikilla on oma osaamisalueensa, omat ajatuksensa ja oma elämänsä. Yhdessä me huolehdimme siitä, että asiakkaamme voivat nukkua yönsä rauhassa, koska hommat tulevat hoidetuiksi kuten on sovittu.

Juha Heikkinen - Compile

Juha Heikkinen

Minun työni on taata ammattilaisillemme parhaat mahdolliset olosuhteet, työvälineet ja tuki. Näin he voivat antaa parastaan asiakkaillemme. Minun vastuullani ovat myös asiakkuudet ja projektit. Työntekijöidemme hyvinvointi ja suoriutuminen ovat olennaisia projektien onnistumisen ja asiakastyytyväisyyden kannalta. Haluan rakentaa sellaista yrityskulttuuria, missä ihmiset voivat tuntea olevansa arvostettuja.

Tommi Kylä-Kaila – Compile

TOMMI KYLÄ-KAILA

Compilen toimitusjohtajana tärkein työni on yhdistää oikeat ihmiset oikeisiin projekteihin. Pitkän linjan myyntiammattilaisena olen sitä mieltä, että myynnissä on kyse asiakkaan kuuntelusta ja auttamisesta. Ei ole mitään järkeä myydä lämpimikseen ja hukata huippuammattilaisten aikaa ja energiaa, välittämättä siitä mitä asiakas oikeasti tarvitsee.

Mika Perttilä - Compile -2

MIKA PERTTILÄ

Minä olen se jonka äänen tulevat työntekijämme ensimmäisenä kuulevat. Kerron huippuammattilaisille siitä, mitä me Compilessa tavoittelemme ja miten me teemme töitä. Jos yrityksellä on asiakkaita sekä taitavia, motivoituneita ja ahkeria työntekijöitä, kaikki järjestyy. Kaiken minkä teemme pitää auttaa asiakkaitamme menestymään. Jos he onnistuvat, mekin onnistumme.

Sulje