Yritys

Compile on kestävän ohjelmistokehityksen ammattilaistalo

Juha ja Mika perustivat Compilen, koska he olivat kyllästyneet raskaaseen byrokratiaan ja halusivat tehdä asiat paremmin. Heillä on pitkä kokemus IT-alalta ja vankka käsitys siitä, mitkä asiat johtavat onnistuneisiin projekteihin ja mitkä ovat esteenä menestymiselle. Compilesta haluttiin tehdä työpaikka, jossa ammattilaiset saavat keskittyä olennaiseen, nauttia työstään, kehittyä ja tulla kuunnelluiksi.

Sitä saa mitä tilaa. Kahdesta on rivakkaan tahtiin kasvanut vähän isompi joukkue samanhenkisiä ihmisiä. Kaikilla on oma osaamisalueensa, omat ajatuksensa ja oma elämänsä. Yhdessä me huolehdimme siitä, että asiakkaamme voivat nukkua yönsä rauhassa, koska hommat tulevat hoidetuiksi kuten on sovittu.

Perustettu

IT-ammattilaista

Asiakastyytyväisyys

asteikolla 0-5

left-1

JUHA HEIKKINEN

Co-founder, Partner

Minun työni on taata ammattilaisillemme parhaat mahdolliset olosuhteet, työvälineet ja tuki. Näin he voivat antaa parastaan asiakkaillemme. Työntekijöidemme hyvinvointi ja suoriutuminen ovat avainasemassa projektien onnistumisen ja asiakastyytyväisyyden kannalta. Haluan rakentaa sellaista yrityskulttuuria, missä ihmiset voivat tuntea olevansa arvostettuja.

Puh. 040 5675 013
juha.heikkinen@compile.fi

right-1

MIKA PERTTILÄ

Co-founder, Partner

Minä olen se jonka äänen tulevat työntekijämme ensimmäisenä kuulevat. Kerron huippuammattilaisille siitä, mitä me Compilessa tavoittelemme ja miten me teemme töitä. Jos yrityksellä on asiakkaita sekä taitavia, motivoituneita ja ahkeria työntekijöitä, kaikki järjestyy. Kaiken minkä teemme pitää auttaa asiakkaitamme menestymään. Jos he onnistuvat, mekin onnistumme.

Puh. 040 544 2325
mika.perttila@compile.fi