Yritys

Compile on ohjelmistokehittämisen ammattilaistalo

Olipa kerran Juha ja Mika, jotka perustivat Compilen, koska he olivat kyllästyneet raskaaseen byrokratiaan ja halusivat tehdä asiat paremmin. Heillä on pitkä kokemus IT-alalta ja vankka käsitys siitä, mitkä asiat johtavat onnistuneisiin projekteihin ja mitkä ovat esteenä menestymiselle. Compilesta haluttiin tehdä työpaikka, jossa ammattilaiset saavat keskittyä olennaiseen, nauttia työstään, kehittyä ja tulla kuunnelluiksi.

Sitä saa mitä tilaa. Kahdesta on rivakkaan tahtiin kasvanut vähän isompi joukkue samanhenkisiä ihmisiä. Kaikilla on oma osaamisalueensa, omat ajatuksensa ja oma elämänsä. Yhdessä me huolehdimme siitä, että asiakkaamme voivat nukkua yönsä rauhassa, koska hommat tulevat hoidetuiksi kuten on sovittu.

left-1

JUHA HEIKKINEN

Co-founder, Partner

Minun työni on taata ammattilaisillemme parhaat mahdolliset olosuhteet, työvälineet ja tuki. Näin he voivat antaa parastaan asiakkaillemme. Minun vastuullani ovat myös asiakkuudet ja projektit. Työntekijöidemme hyvinvointi ja suoriutuminen ovat olennaisia projektien onnistumisen ja asiakastyytyväisyyden kannalta. Haluan rakentaa sellaista yrityskulttuuria, missä ihmiset voivat tuntea olevansa arvostettuja.

Puh. 040 5675 013
juha.heikkinen@compile.fi

right-1

MIKA PERTTILÄ

Co-founder, Partner

Minä olen se jonka äänen tulevat työntekijämme ensimmäisenä kuulevat. Kerron huippuammattilaisille siitä, mitä me Compilessa tavoittelemme ja miten me teemme töitä. Jos yrityksellä on asiakkaita sekä taitavia, motivoituneita ja ahkeria työntekijöitä, kaikki järjestyy. Kaiken minkä teemme pitää auttaa asiakkaitamme menestymään. Jos he onnistuvat, mekin onnistumme.

Puh. 040 544 2325
mika.perttila@compile.fi

Compile-logo-white

Kaikki yhteystiedot - Sähköposti: info@compile.fi
Valimotie 21, 00380 Helsinki