HELPPO KUMPPANI SOFTAKEHITYSPROJEKTIISI

Haluatko kuulla salaisuuden, joka nostaa softakehitysprojektisi laatua ja tekee yhteistyöstä helppoa? Se on...

...inhimillisyys.

”Inhimillisyys”. Niinku mitä?

Anna kun pohjustan.

Compile on hiukan erilainen toimija kuin muut
ohjelmistokonsulttitalot.

Sille on syynsä.

Nimittäin vuosikymmen sitten perustajamme Mika
turhautui alalla vallitsevaan tapaan, jossa konsulttitalo
jätti konsultit pärjäämään asiakasprojekteissa yksin.

Se aiheutti konsulteissa stressiä ja uupumusta,
mikä heijastui projekteihin työn heikkona laatuna.

Ja niin asiakkaatkin kärsivät.

Siksi Mika päätti tehdä toisin.

Siitä syntyi Compilen malli, jossa huolenpito
konsulteista tuottaa korkealaatuista työtä ja meidän
asiakkaillemme yhteistyön helppoutta.

Malli ei sinänsä ole rakettitiedettä kuten alta näkyy.

Eli mitä hyötyä tästä on asiakkaalle?

Inhimillisyys

Inhimillisyys viittaa käytäntöihimme, joilla huolehditaan konsulttien jaksamisesta. Jokainen konsultti pääsee purkamaan tuntojaan kuukausittaisessa pulssipalaverissa. Samoin jokaiselle konsultille tehdään henkilökohtainen suunnitelma hänen osaamisensa kehittämiseksi. Tällä varmistamme, että meillä on jatkossakin tarjota asiakkaillemme parhaat senioritason devaajat, joiden motivaatio pysyy korkealla.

TYÖN LAATU

Laatu on sitä mitä asiakas saa kun yhdistetään motivaatio, asenne ja konkaritason osaaminen. Meidän konsulttejamme on kutsuttu ”supersenioreiksi”, koska he ovat paitsi teknisesti kovatasoisia, myös kyvykkäitä kommunikoimaan sekä osaavat arvioida projektin teknisiä ulottuvuuksia liiketoiminnan tavoitteista käsin. Siksi meidän konsulttiimme käytetyn investoinnin hyöty on asiakkaalle moninkertainen.

YHTEISTYÖN
HELPPOUS

Helppous tarkoittaa sitä, että meidän asiakkaanamme sinun ei tarvitse huolehtia, miten konsultti pärjää ja eteneekö projekti aikataulussa. Motivoitunut seniorikonsultti saa nopeasti projektista kiinni, näkee ongelmat ennalta ja toimii itsenäisesti. Kuukausittaisen pulssipalaverin ansiosta asiakkuusvastaavamme tietää, mitä projektissa tapahtuu, ja pystyy tuomaan potentiaaliset ongelmat asiakkaan tietoon ennen kuin ne eskaloituvat.

Mutta toimiiko malli oikeasti?

Toimii. Työntekijätyytyväisyyttä mittaavaa eNPS-lukua pidetään Suomessa hyvänä jos se on yli 20. Meillä luku on 60. Motivoituneiden konsulttiemme ansiosta viimeisimmän asiakastyytyväisyysmittauksemme tulos oli 4.7/5. Se tuntuu hyvältä.

Jos haluat kuulla, miten voisimme auttaa juuri teidän projektissanne, ota yhteyttä niin jutellaan.

Ilkka Saunamäki
Toimitusjohtaja, asiakkuusvastaava

Soita 040 486 4900
Meilaa ilkka.saunamaki@compile.fi

Jari Roos
Asiakkuusvastaava

Soita 040 5290 396
Meilaa jari.roos@compile.fi

Marika Kosonen
Asiakkuusvastaava

Soita 0500 699 800
Meilaa marika.kosonen@compile.fi

Juha Karjalainen
Julkiset hankinnat

Soita 0400 855 846
Meilaa juha.karjalainen@compile.fi

Mikko Räsänen
Salesforce-asiakkuudet

Soita 050 373 6553
Meilaa mikko.rasanen@compile.fi

eNPS-mittaus perustuu Fred Reichheldin kehittämään Net Promoter Score -mittariin, jolla alunperin tutkittiin yritysten asiakaskokemusta ja asiakastyytyväisyyttä. Myöhemmin sitä on alettu käyttää myös työntekijätyytyväisyyden tutkimiseen (e niin kuin employee + NPS).

Näin mittaus tehdään.

Kysymme työntekijöiltämme kerran kertaa vuodessa, että “kuinka todennäköisesti suosittelisit työpaikkaasi ystäville tai tutuille asteikolla 0-10?”. Sen jälkeen pyydämme tarkennusta avoimella kysymyksellä: ”mistä syystä annoit tämän tuloksen?”.

Niitä, jotka antavat luvuksi 9 tai 10, kutsutaan suosittelijoiksi. Niitä, jotka antavat luvuksi 0-6, kutsutaan kriitikoiksi.

eNPS-tulos lasketaan vähentämällä suosittelijoiden suhteellisesta prosenttiosuudesta kriitikoiden suhteellinen prosenttiosuus. Muut vastaukset saavat arvon 0.

Mittarin tulokset voivat olla mitä vain -100 ja +100 väliltä. Yli nollan nousevat tulokset ovat tyydyttäviä. +10 ja +30 välillä olevia tuloksia pidetään hyvänä, ja yli +50 olevia tuloksia pidetään erinomaisena.