Älä missaa tätä – Poikkeuksellinen projekti tarjolla koodaavalle full stack -arkkitehdille

Etsimme kaltaistasi motivoitunutta koodaavaa full stack -arkkitehtiä mielenkiintoiseen asiakasprojektiin.

Tämän mahdollisuuden ohi ei kannata kävellä. 

Nimittäin pääset päättämään, minkä teknologioiden varaan asiakkaamme tuleva järjestelmä rakennetaan, ja saat rakentaa sen nollasta!

Asiakkaamme tunnetaan turvallisista ja helppokäyttöisistä korttiratkaisuistaan (muun muassa jäsen- ja kanta-asiakaskortit, RFID –tunnisteet, henkilökortit sekä näihin liittyvät mobiilipalvelut). Heidän asiakkaitaan ovat niin yritykset kuin eri maiden julkishallinnon toimijat.

Koska olemassaoleva järjestelmä korvataan nyt uudella, välivaiheen sujuva läpivienti edellyttää vanhan toimittajan valitseman Ruby On Rails -teknologian hallintaa. Myös React.js ja Javascript -osaamista tarvitaan alkuun.

Sen jälkeen pääset itse päättämään sopivista teknologiaratkaisuista. 

Koska asiakas haluaa, että tekijä viihtyy projektissa pitkään, myös korvaus on sen mukainen.

Toiveena on, että voisit aloittaa projektissa mahdollisimman nopeasti tai viimeistään syyskuussa.

Kiinnostuitko? 

Laita viestiä numeroon 040 485 0180 (Paavo) tai osoitteeseen paavo.koskelin@compile.fi, niin Paavo soittaa takaisin ja voitte yhdessä jutella tilanteestasi.

Toivottavasti kuullaan sinusta pian!

Seuraa meitä Linkedinissä niin tiedät aina, mitkä ovat ohjelmistokehityksen toimivimmat käytännöt juuri nyt.

eNPS-mittaus perustuu Fred Reichheldin kehittämään Net Promoter Score -mittariin, jolla alunperin tutkittiin yritysten asiakaskokemusta ja asiakastyytyväisyyttä. Myöhemmin sitä on alettu käyttää myös työntekijätyytyväisyyden tutkimiseen (e niin kuin employee + NPS).

Näin mittaus tehdään.

Kysymme työntekijöiltämme kerran kertaa vuodessa, että “kuinka todennäköisesti suosittelisit työpaikkaasi ystäville tai tutuille asteikolla 0-10?”. Sen jälkeen pyydämme tarkennusta avoimella kysymyksellä: ”mistä syystä annoit tämän tuloksen?”.

Niitä, jotka antavat luvuksi 9 tai 10, kutsutaan suosittelijoiksi. Niitä, jotka antavat luvuksi 0-6, kutsutaan kriitikoiksi.

eNPS-tulos lasketaan vähentämällä suosittelijoiden suhteellisesta prosenttiosuudesta kriitikoiden suhteellinen prosenttiosuus. Muut vastaukset saavat arvon 0.

Mittarin tulokset voivat olla mitä vain -100 ja +100 väliltä. Yli nollan nousevat tulokset ovat tyydyttäviä. +10 ja +30 välillä olevia tuloksia pidetään hyvänä, ja yli +50 olevia tuloksia pidetään erinomaisena.