Avoimet työpaikat

Etsimme osaajia mutta supersankari sinun ei tarvitse olla, ihan vain hyvä tyyppi. Lue alta tarkemmin ja laita viestiä niin jatketaan juttua!

Hei, kokenut devaaja!


Meillä olisi muutama kysymys sinulle.

🧐 Oletko hyvä tyyppi, jota kiinnostaa konsultointi?

❣️ Haluaisitko testata, miltä tuntuu tehdä töitä firmassa, jossa sinusta pidetään huolta?

🏌️‍♂️ Vietätkö illat ja viikonloput mieluummin perheen, ystävien ja harrastusten parissa kuin toimiston ”virkistyshetkissä”?

🔧 Onko seuraavista teknologioista suurin osa tuttuja muutenkin kuin termeinä – Fullstack, Java, Kotlin, JavaScript, TypeScript, Go, C#, Python, Spring Boot, Node.js, .Net, React, Angular, React Native, GraphQL, AWS, Azure, GCP, Salesforce?

Jos vastasit ”kyllä” kaikkiin kysymyksiin, ÄLÄ LÄHETÄ HAKEMUSTA.

Nimittäin riittää, kun laitat tekstarin numeroon 040 485 0180 (Paavo Koskelin).

Pistä viestiin linkki Linkedin-profiiliisi tai jos sinulle ei sellaista ole, niin kerro, koska sinulle saa soittaa.

Paavo rimpauttelee sinulle takaisinpäin.

Jutellaan pian lisää!

eNPS-mittaus perustuu Fred Reichheldin kehittämään Net Promoter Score -mittariin, jolla alunperin tutkittiin yritysten asiakaskokemusta ja asiakastyytyväisyyttä. Myöhemmin sitä on alettu käyttää myös työntekijätyytyväisyyden tutkimiseen (e niin kuin employee + NPS).

Näin mittaus tehdään.

Kysymme työntekijöiltämme kerran kertaa vuodessa, että “kuinka todennäköisesti suosittelisit työpaikkaasi ystäville tai tutuille asteikolla 0-10?”. Sen jälkeen pyydämme tarkennusta avoimella kysymyksellä: ”mistä syystä annoit tämän tuloksen?”.

Niitä, jotka antavat luvuksi 9 tai 10, kutsutaan suosittelijoiksi. Niitä, jotka antavat luvuksi 0-6, kutsutaan kriitikoiksi.

eNPS-tulos lasketaan vähentämällä suosittelijoiden suhteellisesta prosenttiosuudesta kriitikoiden suhteellinen prosenttiosuus. Muut vastaukset saavat arvon 0.

Mittarin tulokset voivat olla mitä vain -100 ja +100 väliltä. Yli nollan nousevat tulokset ovat tyydyttäviä. +10 ja +30 välillä olevia tuloksia pidetään hyvänä, ja yli +50 olevia tuloksia pidetään erinomaisena.