Noona osana potilaan syövän hoitoa

Compile on mukana kehittämässä terveysteknologiasovellusta Noonaa, jolla voidaan seurata potilaan syöpähoidon vaikuttavuutta.

Compile uudistaa sovelluksen käyttöliittymäkerroksen tekniikkaa, jolla tähdätään sovelluksen käyttökokemuksen paranemiseen. Lisäksi Compile auttaa Noonan pilviarkkitehtuurin suorituskyvyn parantamisessa sekä palvelun skaalautuvuudessa. Kyseessä on vahvasti reguloitu toimintaympäristö, joten myös tietoturvalla on jatkuvasti hyvin keskeinen rooli.

“Yhteistyö Compilen kanssa on ollut sujuvaa ja Compilen osaaminen on tuonut tarvittavaa tukea Noona-sovelluksen kehittämiseen”, sanoo Pasi Heiskanen, Varian Suomen johtoryhmän jäsen. 

Noona on potilaan syöpähoidon vaikuttavuuden seurannan ratkaisu, joka on suunniteltu tukemaan potilaita hoidon aikana. Potilas voi ilmoittaa oireista sovellukseen ja hoidon vaikuttavuutta voidaan seurata reaaliaikaisesti. Sovelluksen avulla voidaan antaa parempaa hoitoa ja suorittaa jatkuvaa arviointia, kun hoito perustuu todettuun kliiniseen näyttöön sekä dataan.

“Ratkaisut, kuten Noona, ovat todistaneet kyvykkyyden vähentää käyntejä toimenpidehuoneissa ja COVID-19:n aiheuttamasta terveydenhuollon muuttuneesta tilasta johtuen Noonan tarjoama arvo ei ole koskaan ollut tarpeellisempi”, sanoo Jani Ahonala, Varianin Global Patient Outcomes -yksikön varatoimitusjohtaja.

Ota Yhteyttä