Rekrytointi

Arjen arvostusta, kunnon palkkaa ja erittäin mielenkiintoisia töitä
Katso avoimet työpaikat

Oletko kokenut, aina laadukkaaseen tekemiseen tähtäävä ohjelmistokehittämisen ammattilainen, joka haluaa keskittyä olennaiseen ja saada työstään kunnollista korvausta?

Liity joukkoomme.

Compilelaiset työskentelevät eri toimialoja edustavien asiakkaidemme verkkopalveluiden, mobiilisovellusten ja IoT-hankkeiden kehitysprojekteissa.  Työntekijöiden tyytyväisyys on ainut keino mahdollistaa korkea asiakastyytyväisyys, minkä vuoksi panostamme huomattavasti työntekijöidemme hyvinvointiin. Meillä jokaista kuunnellaan ja kohdellaan arvokkaana yksilönä, ei massaan hukkuvana rivityöntekijänä. 

Osaavat ohjelmistokehittäjät mahdollistavat teknisesti kestävien ja pitkällä aikavälillä kustannustehokkaiden ratkaisujen toteuttamisen. Siksi työntekijöillämme on oltava taitoa ja halua miettiä teknologioiden ja arkkitehtuurin kestävyyttä myös tulevien vuosien aikana.

Osaavan yhteisön tuki

Meillä pääset osaksi kaltaistesi timantinkovan kokemuksen omaavien huippuammattilaisten muodostamaa yhteisöä, joka auttaa tarpeen tullen ja kannustaa jatkuvaan ammatilliseen kasvuun. Se mitä osataan nyt, ei riitä tulevina vuosina, minkä vuoksi satsaamme paljon osaamisen kehittämiseen. Tuemme myös konsulttejamme omassa työssään esimerkiksi käymällä asiakkaiden kanssa jatkuvaa dialogia hankkeiden edistymisestä ohjausryhmissä. 

Byrokratian minimointi

Me emme myöskään kuormita osaajiamme turhalla korporaatiobullshitillä. Poistamalla työnteon ja onnistumisen esteitä luomme ympäristön, jossa työntekijöidemme koko potentiaali saadaan tuotua esille. Työhyvinvointiin panostaminen ja olennaiseen keskittymisen mahdollistaminen ovat meidän keinomme varmistaa, että työntekijöillämme on parhaat mahdolliset lähtökohdat laadukkaaseen tekemiseen ja sitä kautta onnistuneisiin asiakasprojekteihin. Jokainen saa valita itselleen sopivimmat työvälineet, ja työajat, etätyömahdollisuudet ja lomien pitäminen ovat täysin asiakkaan kanssa sovittavissa.

Kunnon palkka

Jos kehittäjien osaamiselta vaaditaan paljon, on siitä mielestämme myös oltava valmis maksamaan asianmukainen korvaus. Me panostamme työntekijöidemme palkkoihin, jotta jokainen voi päättää itse, mihin rahansa sijoittavat. Siten mahdollistamme jokaiselle työntekijällemme oman näköisensä arjen ja vapaa-ajan. Compilelaiset nostavat joka kuukausi erittäin reilun korvauksen hyvin tehdystä työstä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

JUHA HEIKKINEN

Co-founder, Partner

Puh. 040 5675 013
juha.heikkinen@compile.fi

MIKA PERTTILÄ

Co-founder, Partner

Puh. 040 544 2325
mika.perttila@compile.fi

AVOIMET Työpaikat

Juuri nyt etsimme erityisesti seuraavanlaisia osaajia: