Rekrytointi

Arjen arvostusta, kunnon palkkaa ja erittäin mielenkiintoisia töitä

Oletko kokenut, aina laadukkaaseen tekemiseen tähtäävä ohjelmistokehittämisen ammattilainen, joka haluaa keskittyä olennaiseen ja saada työstään kunnollista korvausta?

Liity joukkoomme.

Compilelaiset työskentelevät eri toimialoja edustavien asiakkaidemme verkkopalveluiden, mobiilisovellusten ja IoT-hankkeiden kehitysprojekteissa. Compilen ydinajatus asioiden kunnolla hoitamisesta kiteytyy sloganiin Walk the talk: me emme lupaa mitään, mitä emme voi toteuttaa. Meillä jokaista kuunnellaan ja kohdellaan arvokkaana yksilönä, ei massaan hukkuvana rivityöntekijänä. Etsimme joukkoomme osaavia ihmisiä, jotka haluavat olla kehittämässä omaa työtään ja työpaikkaansa sen näköiseksi kuin toivovat.

Osaavan yhteisön tuki

Meillä pääset osaksi kaltaistesi timantinkovan kokemuksen omaavien huippuammattilaisten muodostamaa yhteisöä. Aktiivinen Slack sekä yhteiset tapahtumat ja koulutukset toimivat meillä ammatillisen osaamisen jakamisen kanavina.

Kunnon palkka

Meillä ei kulu rahaa riippukeinuilla, palmuilla ja pelikoneilla varustettuun kattohuoneistotoimistoon ja uutuuttaan kiiltäviin työsuhdeautoihin, vaan panostamme työntekijöidemme palkkoihin, jotta jokainen voi päättää itse, mihin rahansa sijoittavat. Siten mahdollistamme jokaiselle työntekijällemme oman näköisensä arjen ja vapaa-ajan. Compilelaiset nostavat joka kuukausi erittäin reilun korvauksen hyvin tehdystä työstä.

Byrokratian minimointi

Me emme myöskään kuormita osaajiamme turhalla korporaatiobullshitillä. Poistamalla työnteon ja onnistumisen esteitä luomme ympäristön, jossa työntekijöidemme koko potentiaali saadaan tuotua esille. Työhyvinvointiin panostaminen ja olennaiseen keskittymisen mahdollistaminen ovat meidän keinomme varmistaa, että työntekijöillämme on parhaat mahdolliset lähtökohdat laadukkaaseen tekemiseen ja sitä kautta onnistuneisiin asiakasprojekteihin. Jokainen saa valita itselleen sopivimmat työvälineet, ja työajat, etätyömahdollisuudet ja lomien pitäminen ovat täysin asiakkaan kanssa sovittavissa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

JUHA HEIKKINEN

Co-founder, Partner

Puh. 040 5675 013
juha.heikkinen@compile.fi

MIKA PERTTILÄ

Co-founder, Partner

Puh. 040 544 2325
mika.perttila@compile.fi

Vapaat Työpaikat

Juuri nyt etsimme erityisesti seuraavanlaisia osaajia:

Compile-logo-white

Kaikki yhteystiedot - Sähköposti: info@compile.fi
Valimotie 21, 00380 Helsinki