Cloud Engineer

Rekrytoimme

Cloud Engineerejä pörssiyhtiöiden ja julkishallinnon kärkihankkeisiin

Oletko se sinä?

Etsimme pilviammattilaisia asiakasyritysten liiketoiminnan kannalta kriittisiin projekteihin. Pääset haastamaan itsesi monipuolisesti, sillä asiakkaamme painivat niin datan laajuuteen ja kuormitukseen kuin saatavuuteen ja skaalautuvuuteen liittyvien ongelmien kanssa. Meillä et jämähdä tekemään ylläpitohankkeita vaan saat luoda uusia, kauaskantoisia ratkaisuja, joilla helpotetaan isojen käyttäjämäärien elämää. Siksi työlläsi on suuri vaikutus.

Meistä

Compile tekee inhimillisesti kestävää ohjelmistokehitystä. Käytännössä se tarkoittaa sinun kaltaistesi konsulttien hyvinvointia. Kun perustimme yrityksen joitakin vuosia sitten, meitä oli 2. Nyt olemme yli 70 ihmisen porukka. Nopean kasvumme salaisuus on yksinkertainen: kysymme jokaisen bisnespäätöksen kohdalla, heikentääkö se vai vahvistaako se työntekijöiden tyytyväisyyttä. Joskus työntekijän etu tarkoittaa sitä että valitsemme kahdesta projektista vähemmän tuottoisan. Tai että konsultti kiidätetään lonkkaleikkaukseen. Luvut paljastavat että työntekijöihin keskittyvä strategiamme toimii. Muissa alan firmoissa juhlitaan jos tyytyväisyyttä mittaava Employee NPS -luku on yli 20. Meillä tuo luku on 74. Vaihtuvuus alan yrityksissä voi olla jopa 40 % kun meillä se on alle 10 %. Meidän porukkamme sairaspoissaolot ovat vain kolmasosa alan keskiarvoon verrattuna. Kun työntekijät viihtyvät, heidän motivoituneisuutensa tuottaa laatua, mikä johtaa tyytyväisiin asiakkaisiin ja paisuviin tilausmääriin. Tämä näkyy tuoreen asiakaskyselyn arvosanassa: 4.7/5. Yksinkertaistettuna: mitä tyytyväisempi konsultti, sitä parempi bisnes.

Muun muassa tämän saat kun tulet meille töihin:

 • Maksamme parempaa palkkaa kuin muualla. Konsulttiemme kuukausiansiot ovat keskimäärin 7 500 euroa.
 • Saat vetää merkityksellisiä projekteja, joilla on laaja-alainen vaikutus asiakkaidemme liiketoimintaan.
 • Saat työsi tueksi kivojen ja osaavien kollegoiden tiimin sekä asiakkuudenhoitajan, joka auttaa sinua niin teknisissä, viestinnällisissä kuin muissakin tarpeissasi.
 • Joustamme työajoissa arkesi muutosten mukaan sillä tiedämme että elämässä sattuu ja tapahtuu. Jos lapsesi aloittaa päiväkodin tai sairastunut läheisesi tarvitsee hoitoa, teet lyhyempää päivää.
 • Lounas-, liikunta- ja perusterveydenhuoltoetujen lisäksi sinulla on suora pääsy erikoislääkärien vastaanotolle, sillä haluamme että pysyt terveenä ja hyvinvoivana.
 • Sinulla on mahdollisuus saada bonuksia kolmen kuukauden välein asiakastyytyväisyysmittausten perusteella.
 • Räätälöimme sinulle osaamisen kehittämissuunnitelman tarpeidesi mukaan. Olitpa kiinnostunut uusien ohjelmointikielten oppimisesta tai viestintätaitojesi petraamisesta, etsimme sinulle parhaat opettajat.
 • Voit harrastaa haluamiasi liikuntalajeja sekä osallistua teemailtoihin, joissa tutustutaan muun muassa uusiin teknologioihin ja pohditaan yhdessä mihin ne soveltuvat ja mihin eivät.
 • Koska henkinen hyvinvointisi on ensiarvoisen tärkeää, saat halutessasi stressinhallinnan koulutusta ja muuta psykologista tukea.

Millaista osaajaa haemme?

 • Hallitset hyvin Azure-, Amazon Web Services (AWS) tai Google Cloud Platform -ympäristön. (Sertifioinneista iso plussa 🙂
 • Sinulla on vahva osaaminen ohjelmistokehityksestä (Java, Scala, Javascript, Node.js).
 • Ymmärrät sekä pilven vahvuudet että heikkoudet.
 • Sinulla on kykyä ja halua miettiä teknologisten ratkaisujen kestävyyttä vuosiksi eteenpäin.
 • Osaat priorisoida työtäsi niin että se on asiakkaalle kustannustehokasta.
 • Sinulla on hyvä asenne. Avoin, ratkaisukeskeinen ja rehti lähestymistapa auttaa meidän projekteissamme pitkälle.
 • Olitpa erakko tai ekstrovertti, nuori tai vanha, mies tai nainen tai jotain siltä väliltä, tervetuloa! Rooli kussakin hankkeessa muovautuu sen mukaan mitkä ovat vahvuutesi.

Älä odota vaan lähetä hakemus heti

Täytä alle tietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Kiva päästä juttelemaan!

Jäikö jokin mietityttämään?

Jos mielessäsi heräsi kysymyksiä, ota yhteyttä Mikaan (ks. alla). Hän auttaa sinua mielellään.
Soita tai meilaa Mikalle

p. 040 544 2325

mika.perttila@compile.fi

Hae paikkaa

eNPS-mittaus perustuu Fred Reichheldin kehittämään Net Promoter Score -mittariin, jolla alunperin tutkittiin yritysten asiakaskokemusta ja asiakastyytyväisyyttä. Myöhemmin sitä on alettu käyttää myös työntekijätyytyväisyyden tutkimiseen (e niin kuin employee + NPS).

Näin mittaus tehdään.

Kysymme työntekijöiltämme kerran kertaa vuodessa, että “kuinka todennäköisesti suosittelisit työpaikkaasi ystäville tai tutuille asteikolla 0-10?”. Sen jälkeen pyydämme tarkennusta avoimella kysymyksellä: ”mistä syystä annoit tämän tuloksen?”.

Niitä, jotka antavat luvuksi 9 tai 10, kutsutaan suosittelijoiksi. Niitä, jotka antavat luvuksi 0-6, kutsutaan kriitikoiksi.

eNPS-tulos lasketaan vähentämällä suosittelijoiden suhteellisesta prosenttiosuudesta kriitikoiden suhteellinen prosenttiosuus. Muut vastaukset saavat arvon 0.

Mittarin tulokset voivat olla mitä vain -100 ja +100 väliltä. Yli nollan nousevat tulokset ovat tyydyttäviä. +10 ja +30 välillä olevia tuloksia pidetään hyvänä, ja yli +50 olevia tuloksia pidetään erinomaisena.