Cloud Engineer

Compile on kestävän ohjelmistokehittämisen ammattilaistalo. Timantinkovat asiantuntijamme työskentelevät eri toimialoja edustavien asiakkaidemme web-palveluiden, mobiilisovellusten ja IoT-hankkeiden kehitysprojekteissa.

Compilen ydinajatus asioiden kunnolla hoitamisesta kiteytyy sloganiin Walk the talk: Emme lupaa mitään, mitä emme voi toteuttaa. Meillä jokaista kuunnellaan ja kohdellaan arvokkaana yksilönä, ei massaan hukkuvana rivityöntekijänä. Etsimme joukkoomme osaavia ihmisiä, jotka haluavat olla kehittämässä omaa työtään ja työpaikkaansa sen näköiseksi kuin toivovat.

Mitä pilviammattilaisemme tekevät?

Asiakkaamme siirtyvät kiihtyvällä tahdilla kaupallisten pilvipalveluiden käyttäjiksi. Tyypillinen pilvipalvelu painii ison datan, korkean kuorman tai saatavuuden kanssa. Pilviammattilaisemme ratkaisevat näihin liittyviä arkkitehtuuri-, rakenne-, saatavuus- sekä skaalautuvuushaasteita. Hankkeissa toteutetaan pääsääntöisesti uusia micropalvelu- ja serverless-arkkitehtuuriin perustuvia ratkaisuja. Aito ymmärrys tehokkuuden ja kustannuksen yhtälöstä on erittäin tärkeää. Tyypillisesti työskentelemme jonkun pörssiyhtiön kanssa tai julkishallinnon kärkihankkeissa.

Olet etsimämme pilviosaaja, mikäli sinulla on:

• Asennetta. Työntekijämme ovat todenneet Compilen olevan aikuisten ihmisten työpaikka. Avoin, jämäkkä, keskusteleva ja ratkaiseva lähestyminen on kaiken avain.
• Vahva Amazon Web Services (AWS)-, Azure- tai Google Cloud Platform -osaaminen (sertifioinnit plussaa)
• Vankka ohjelmistokehitysosaaminen (Java, Scala, Javascript, Node.js)
• Ymmärrys sekä pilven vahvuuksista että sen heikkouksista

Liittyessäsi joukkoomme saat:

• Osaavan yhteisön tuen. Rautaisen kovan kokemuksen omaavat ammattilaisemme takaavat, että opit parhailta ja kehityt yhä paremmaksi kovatasoisten ohjelmistokehittäjien parissa.
• Kunnon palkkaa ja omannäköisesi arjen. Meillä ei kulu rahaa riippukeinuilla, palmuilla ja pelikoneilla varustettuun kattohuoneistotoimistoon ja uutuuttaan kiiltäviin työsuhdeautoihin, vaan panostamme työntekijöidemme palkkoihin, jotta jokainen voi päättää itse, mihin rahansa sijoittavat.
• Vapautuksen korporaatiobullshit-meiningistä. Poistamalla työnteon ja onnistumisen esteitä varmistamme, että pystyt keskittymään olennaiseen niin työssä kuin vapaa-ajalla.

Hae paikkaa

Compile-logo-white

Kaikki yhteystiedot - Sähköposti: info@compile.fi
Valimotie 21, 00380 Helsinki