Cloud Engineer

Compile on kestävän ohjelmistokehityksen ammattilaistalo, jonka koko toiminnan perusta on pitkän aikavälin korkeassa laadussa. Timantinkovat asiantuntijamme työskentelevät eri toimialoja edustavien asiakkaidemme web-palveluiden, mobiilisovellusten ja IoT-hankkeiden kehitysprojekteissa luoden ratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaidemme, ympäröivän yhteiskunnan sekä ympäristön tulevaisuuden kilpailukyvyn.

Työntekijöiden tyytyväisyys on ainut keino mahdollistaa korkea asiakastyytyväisyys, minkä vuoksi panostamme huomattavasti työntekijöidemme hyvinvointiin. Meillä jokaista kuunnellaan ja kohdellaan arvokkaana yksilönä, ei massaan hukkuvana rivityöntekijänä. Etsimme joukkoomme osaavia ihmisiä, jotka haluavat olla kehittämässä omaa työtään ja työpaikkaansa sen näköiseksi kuin toivovat.

Mitä pilviammattilaisemme tekevät?

Asiakkaamme siirtyvät kiihtyvällä tahdilla kaupallisten pilvipalveluiden käyttäjiksi. Tyypillinen pilvipalvelu painii ison datan, korkean kuorman tai saatavuuden kanssa. Pilviammattilaisemme ratkaisevat näihin liittyviä arkkitehtuuri-, rakenne-, saatavuus- sekä skaalautuvuushaasteita. Hankkeissa toteutetaan pääsääntöisesti uusia micropalvelu- ja serverless-arkkitehtuuriin perustuvia ratkaisuja. Aito ymmärrys tehokkuuden ja kustannuksen yhtälöstä on erittäin tärkeää. Tyypillisesti työskentelemme jonkun pörssiyhtiön kanssa tai julkishallinnon kärkihankkeissa.

Olet etsimämme pilviosaaja, mikäli sinulla on:

  • Vahva Azure-, Amazon Web Services (AWS) tai Google Cloud Platform -osaaminen (sertifioinnit plussaa)
  • Vankka ohjelmistokehitysosaaminen (Java, Scala, Javascript, Node.js)
  • Ymmärrys sekä pilven vahvuuksista että heikkouksista
  • Taitoa ja halua miettiä teknologioiden ja arkkitehtuurin kestävyyttä myös tulevien vuosien aikana
  • Asennetta. Työntekijämme ovat todenneet Compilen olevan aikuisten ihmisten työpaikka. Avoin, jämäkkä, keskusteleva ja ratkaiseva lähestyminen on kaiken avain.

Liittyessäsi joukkoomme saat:

  • Sopivan haastavia töitä mielenkiintoisten asiakashankkeiden parista.
  • Osaavan yhteisön tuen. Kovan kokemuksen omaavat ammattilaisemme takaavat, että opit parhailta ja kehityt yhä paremmaksi kovatasoisten ohjelmistokehittäjien parissa. Meillä et koskaan jää yksin ongelmien kanssa.
  • Vapautuksen korporaatiobullshit-meiningistä. Poistamalla työnteon ja onnistumisen esteitä varmistamme, että pystyt keskittymään olennaiseen niin työssä kuin vapaa-ajalla.
  • Kunnon palkkaa ja omannäköisesi arjen. Me panostamme työntekijöidemme palkkoihin, jotta jokainen voi päättää itse, mihin rahansa sijoittavat.

 

Hae paikkaa