Compile on Caverionin kestävän ohjelmistokehityksen kumppani SmartView -alustan kehityksessä

Kiinteistöjen omistajat hakevat sijoitukselleen jatkuvaa tuottoa, toimivat ympäristön kannalta kestävästi, varmistavat käyttäjien ja vuokralaisten tyytyväisyyden sekä pitävät kiinteistöt houkuttelevina. Kiinteistömanagereiden tulee jatkuvasti optimoida kiinteistöjen olosuhteita ja toiminnallisuuksia. Kiinteistöt tuottavat valtavan määrän dataa, joten korjaavien toimenpiteiden löytäminen datan perusteella on vaikeaa.

Compile auttoi Caverionia rakentamaan uuden SmartView -alustan tehokkaan kiinteistöjohtamisen tueksi. Kiinteistöjen tuottama data kerätään talteen, jonka avulla Caverionin asiakkaat saavat reaaliaikaisen näkymän kiinteistön toimintoihin ja olosuhteisiin. SmartView:n avulla voidaan seurata kiinteistön energiankulutusta, sisäilman laatua, lämmitystä ja ilmanvaihtoa.

On hienoa huomata, että Compile on ollut erinomainen valinta kestävän ohjelmistokehityksen näkökulmasta. Compile on tuonut juuri oikeaa osaamista ja ennen kaikkea sopivaa asennetta, kertoo Tuomo Härkönen, Vice President, Head of Digital Solutions at Caverion.

SmartView on Caverionin asiakkaiden päivittäisessä käytössä. Reaaliaikaisen näkymän avulla kiinteistön toimintaa voidaan optimoida, esimerkiksi energiankulutuksen osalta. Alustan avulla kiinteistön kulut pysyvät kurissa ja toiminta on ennustettavaa. Kiinteistöjohtamiseen kulunut aika on vähentynyt reaaliaikaisen raportoinnin ansiosta. Myös vapaat neuvotteluhuoneet ja työpisteet löytyvät helposti sovelluksen avulla.

On hienoa olla mukana näin merkityksellisessä ja keskeisen palvelun kehityksessä mukana. Caverion antaa sopivasti vastuuta kehittäjille toteuttamisen suhteen mahdollisimman kestävällä tavalla, toteaa Compilen arkkitehti Sami Tiilikainen.

Ota Yhteyttä